Testimoniale

SILAGHI

Comoara Ligii AC este proiectul care mi-a oferit șansa de a cunoște marea familie ANOSR . Acest proiect a trezit în mine dorința de a mă autodepăși, de a cunoaște și de a lucra în echipă.
Cu ajutorul Comorii Ligii AC am descoperit cei mai faini prieteni din viața mea. Ceea ce a rămas pentru totdeauna în urma celor 3 zile de poveste a fost adevărata comoară, care a fost începutul poveștii mele în FAS-USAMV, adică prietenii pe care i-am descoperit! Vă mulțumesc!

Cosmin SILAGHI, FAS-USAMV
muresan

Având în vedere că una dintre competițiile mele preferate este treasure hunt, o surpriză plăcută a studenției mele a fost concursul Comoara Ligii AC, desfășurat la Timișoara. La acest eveniment am dat doar de oameni super faini, oameni care muncesc de dragul organizației și pentru a le oferi participanților o experiență de neuitat.
3 zile, 2 nopți, Timișoara, membrii Ligii AC, party și, bineînțeles, voia bună – rețeta unui weekend de povestit prietenilor. Comoara Ligii AC nu este doar un simplu treasure hunt, este o oportunitate de teambuilding pentru membrii organizațiilor studențești din ANOSR. Am fost participant la ultimele ediții și cu siguranță am să particip și anul acesta, pentru că MERITĂ. Cu prilejul participării la acest eveniment toți participanții au ceva de învățat și de arătat mai departe.
Recomand cu drag acest eveniment. Ne vedem la Timișoara!!!

Alexandru MUREȘAN, ASB
zanfirescu

Prieteni, distracție, locuri noi, provocări și multe multe surprize. Cam despre asta a fost vorba la Comoara Ligii AC de anul trecut. Îmi amintesc cu drag și mă amuz de toate “pedepsele” pe care le-am primit și îmi vine greu să cred acum că am putut să le îndeplinesc. Dar totul a fost pentru echipa mea și pentru “competiția” care credeam că este cu celelalte echipe.

Alexandra ZANFIRESCU, SISC
iacoboni

Hmm, comoara! Comoara Ligii AC este primul proiect/eveniment extern la care am luat parte și desigur a rămas proiectul meu de suflet! Am avut șansa și norocul de a participa la două ediții, unde am cunoscut oameni faini și deosebiți. Aici am luat în prima fază contact cu oamenii deosebiți care se ocupă de desfășurarea evenimentului și buna dispoziție a participanților, ca mai apoi să cunosc și restul colegilor minunați din întreaga țară. În cadrul acestui eveniment am format prietenii de durată, am trăit clipe deosebite, care ne-au unit și mă fac în continuare să mă gândesc cu bucurie și nostalgie la ele.
Vă garantez că odată ce ați participat, veți vrea să nu se fi terminat!

Daniel IACOBONI, UPSU
cioarba

Ne întoarcem mereu acolo unde am lăsat o parte din noi. Mereu.
2 zile. Noi oameni, o nouă eu și o nouă viață. Asta mi-a adus Comoara Ligii AC. Și un microb, un microb ce s-a instalat în sufletul meu și cred că va dura ceva până să-l pot elimina complet. Sau să-l arunc măcar în cămara cu amintiri prăfuite…
Ce a urmat după. Nebunii de moment în care mă urcam de una singură în acel tren spre acel tărâm, călătorii planificate pe ascuns și 3 locuri ocupate în trenul cu aceeași destinație, plimbări pline de formalități. Toate emoțiile trimise de acolo spre mine… prin oameni și momente… Nu! Nu vreau să închid ochii. Dacă i-aș închide acum aș trăi totul mult mai intens și mi s-ar face dor… e ciudat și cu dorul ăsta. Că nu am pierdut nimic. Am câștigat doar și m-am câștigat. Am descoperit calitatea vieții ce se măsoară în momente trăite cu oameni potriviți. Am descoperit emoția lucrurilor simple împărtășite cu persoane dragi. Am descoperit țara asta cu toată frumusețea ei. Am descoperit importanța timpului și comoara aia ascunsă în sufletul meu…
Vreau să împart tot ce am mai frumos acolo. Vreau să știe toți ce vor face această călătorie. Comoara e în suflete și stă așa bine ascunsă încât doar dacă găsești persoanele potrivite poți să îți dai seama că e acolo. Însă, comoara asta e o lecție, așa cum am spus. Adevărata comoară e ce lași tu să iasă din cufăr.
P.S.: Este special pentru oameni speciali, doar ei vor putea înțelege că în spatele fiecărui cuvânt se află o emoție și în spatele fiecărei fraze se află o poză în albumul amintirilor!

Iulia CIOARBĂ, FAS-USAMV
ecaterina

Experiența din cadrul proiectului ”Comoara Ligii AC” a fost una deosebită. Pe lângă faptul că am avut ocazia să descopăr frumusețea orașului Timișoara, am găsit oameni cu care ți-e mai mare dragul să-ți petreci timpul. A fost o adevărată plăcere să constat că graiul moldovenesc este așa de plăcut colegilor noștri din Banat/Ardeal/Oltenia, asta ca o paranteză. A fost drăguț faptul că am fost așteptați în gară și organizatorii erau mereu pe aproape în cazul în care aveam nevoie de ei. Cea mai bună dovadă că a fost o experiență pe măsură este accea că am revenit în Timișoara datorită acestor oameni. Mulțumesc, Liga AC!

Ecaterina MARDARE, ASFI
raluca

Anul trecut am participat la Comoara Ligii AC împreună cu alte 2 colege de ale mele din LSUA, eveniment care pe mine m-a învăţat ce înseamnă cu adevărat lucrul în echipă. Am învăţat cum se foloseşte corect o hartă, cât de important este un zâmbet şi, cel mai important dintre toate, să îi ascult cu rabdare şi înţelegere pe ceilalţi. Comoara Ligii AC nu reprezintă premiul pe care îl găseşti la sfârşitul traseului, ci emoţiile care răsar în sufletul tău pe tot parcursul evenimentului.

Raluca ADAM, LSUA