Regulament

 

  1. Ce este Comoara Ligii AC?

Comoara Ligii AC este un proiect organizat de Liga AC, ce se desfășoară în Timișoara în perioada 5 – 7 mai 2017. Evenimentul principal constă într-un treasure hunt, având ca scop descoperirea Timișoarei, și culminând cu găsirea Comorii Ligii AC. Acest proiect se adresează strict organizațiilor membre ANOSR.

 

  1. Cum se desfășoară evenimentul propriu-zis?

Este o vânătoare de comori în care spiritul de aventură, abilitățile de lucru în echipă și de luptă contra-cronometru vor fi puse la încercare de către provocări inedite.Pentru a putea avansa pe traseu, membrii echipei vor trebui să îndeplinească sarcinile pe care le primesc de la organizatorii aflați la punctele de control. După îndeplinirea sarcinii, echipa va primi indiciul către următorul punct de control.

 

  1. Cum se încheie Comoara Ligii AC?

Comoara Ligii AC se încheie în momentul în care ultima echipă ajunge la ultima destinație, toate echipele fiind nevoite să termine traseul.

 

  1. Cum se câștigă Comoara Ligii AC?

Există task-uri de 2 nivele de dificultate și cu punctaj diferit. De asemenea, clasamentul pe timp va aduce puncte bonus celor mai rapide echipe, în funcție de locul pe care se clasează cu timpul obținut. Câștigătoare va fi echipa care cumulează cele mai multe puncte.

 

  1. Ce restricții au participanții pe parcursul traseului?

Pe întreaga desfășurare a competiției, este interzisă utilizarea telefoanelor mobile, hărților, gps-urilor și a altor dispozitive electronice care pot facilita accesul la internet sau comunicarea cu exteriorul, exceptând cazul în care în echipă există un membru ce are rol specializat (însoțitor). Totodată, este interzisă deplasarea folosind mijloacele de transport în comun sau orice altă modalitate de deplasare în afară de mersul pe jos, exceptând cazurile în care acest lucru este indicat în mod explicit într-unul dintre task-uri..

 

  1. Ce obligații au participanții pe parcursul traseului?

Toți participanții trebuie să poarte badge-urile și tricourile primite de la organizatori pe tot parcursul traseului și trebuie să respecte coechipierii și însoțitorul.

 

  1. Cum este organizată o echipă?

Fiecare echipă va avea în componență 10-11 participanți,câte un însoțitor (un organizator) care va parcurge traseul cu echipa respectivă. Însoțitorii de traseu NU au voie să ofere ajutor sau indicații pentru parcurgerea traseului sau rezolvarea cerințelor.